YTU Startup House Points ile Tanışın

Geleneksel Ofis Kavramını Değiştiriyoruz: YTU Startup House Points ile Tanışın

YTU Startup House çatısı altında faaliyet gösterecek olan YTU Startup House Points, profesyonellerin ve girişimcilerin bir araya gelerek iş birliği yapabilecekleri ilham verici bir platform sunmaya hazırlanıyor. YTU Startup House Points’in co-working alanları arasında Davutpaşa Points, İkitelli Points, Maslak Points, Levent Lounge, Ataşehir Lounge, Dubai, Londra, Amsterdam, Riyadh, Berlin ve San Francisco bulunuyor.

YTÜ Yıldız Teknopark global markası olarak girişimcilik ekosistemindeki teknolojik iş fikirlerine ev sahipliği yaparak büyüten ve uluslararası düzeyde etkin bir portföy yönetimi yapan YTU Startup House, yeni markasını görücüye çıkardı. YTU Startup House Points ile Davutpaşa Points, İkitelli Points, Maslak Points, Levent Lounge, Ataşehir Lounge, Dubai, Londra, Amsterdam, Riyadh, Berlin ve San Francisco'da bulunan ve çeşitli imkanların sunulacağı ofisler ile girişimciler; alan kiralama ile toplulukların ihtiyaçlarına yönelik seminerler, workshoplar ve kurumsal etkinlikler gibi ticari faaliyetlerle kişiselleştirilebilen özel bir deneyim platformuna sahip olacaklar. Profesyonellerin ve girişimcilerin bir araya geleceği bu ilham verici platformlar; yenilikçi ve esnek çalışma alanları, kapsamlı etkinlikler, networking imkanları, teknik altyapı ve destek hizmetleri ile güçlü bir topluluğa hizmet edecek.


Uydu Ofis Modeli

Ana merkez dışındaki küçük ofisleri tanımlayan uydu ofis modeli ile ilerleyen YTU Startup House Points, tek bir merkeze bağlı algısını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Kurumları birden fazla küçük ofis açmaya teşvik eden bir çalışma stratejisi sunan uydu ofis modeli ile şirketlere şehrin farklı lokasyonlarında kullanılabilecek ofis alanları sağlanıyor. Bu yaklaşım hem esnek çalışma koşulları hem de ofis kullanımını daha verimli hale getirmeyi amaçlarken aynı zamanda girişimcilere hem iş gücünde hem de zaman yönetiminde avantaj sağlıyor.

Points Lounge: Teknoloji Ekosistemindeki Herkesin Yeri Hazır

Sadece Teknopark firmalarına değil Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TGB) dışında kalan firmalara da destek sunmayı amaçlayan YTU Startup House Points, ‘Lounge’ başlığı altında farklı şirketlere de açık olacak. TGB dışındaki firmaların mevcut ekosistemle etkileşimini sağlamak ve TGB içindeki şirketlerin dışarıdaki şirketlerle temasını desteklemek amacıyla sunulan Points Lounge alanları, tamamen TGB dışındaki bölgelerde konumlandırılıp iş birliği, yemek, organizasyon, toplantı, seminer ve yatırım görüşmeleri için fiziksel buluşma noktaları olarak tasarlandı. 

Yeni Uygulama Ağustos’ta Yayında

Şu an web tabanlı olarak çalışan YTU Startup House Points rezervasyon yönetim sistemi, Ağustos ayı itibariyle mobil uygulama üzerinden kullanılabilir hale gelecek. Bu yeni uygulama sayesinde mevcut ofislerdeki doluluk oranları izlenebilecek, toplantı odası ve çalışma alanlarının rezervasyonları kolayca yapılabilecek.


'YTU Startup House Points ile Yaza Merhaba'

Öte yandan, YTÜ Yıldız Teknopark Maslak 1453'teki yerleşkesinde düzenlenen 'YTU Startup House Points ile Yaza Merhaba' etkinliğinde girişimciler ve firma yöneticileri bir araya geldi. Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte kapalı ve açık ofis sistemleri ile yeni nesil çalışma disiplini ve ‘uydu ofis’ yaklaşımı ile mekân verimliliğinin artırılmasını amaçlayan yeni platformun detayları da açıklandı.






“Türk Teknolojisini Küresel Arenaya Taşıyoruz”

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman, girişimcilerle yatırımcıların arasında köprü görevi gördüklerini vurgulayarak, “YTÜ Yıldız Teknopark olarak Türk teknoloji firmalarının uluslararası alanda güçlenmelerini sağlamak adına önemli adımlar atıyoruz. Sizleri globale taşıyabilmek, yatırımcıyla buluşturabilmek, Türk teknolojisinin geldiği noktayı küresel arenada gösterebilmek için çabalıyoruz.” dedi.